Правилото за 2 минути за Земеделие

Wiki Article

Сателитна снимка на поливни земеделски площи в Минесота

Преглед на информацията, свързана с биологичното земеделие, географските указания и схемите за качество, животинските и растителните продукти и други.

Това предизвиква измиране на рибата и влошаване на биоразнообразието, както и унищожаване на водата във водните басейни като питейна.

Продължавайки да използвате уебсайта, Вие приемате нашата Политика за използване на бисквитки Разбрах

Тенденции и прогнози за пазарите на селскостопански и хранителни продукти в ЕС.

Географски обхват на специализираните слоеве от СИЗП за Физически блокове (ФБл), Площи, допустими за подпомагане (ПДП) и Постоянно затревени площи (ПЗП)

Основните селскостопански продукти могат да бъдат обединени в няколко големи групи – храни (например, зърнени храни, зеленчуци, плодове, месо), влакна (например, памук, вълна, коноп, коприна), горива и суровини за промишлеността.

Общомедия разполага с мултимедийно съдържание за: Земеделие в България

При необходимост и обоснованост в тях, в случай на техническа грешка, ще бъдат предприети съответните процедурни действия за извършване на съответните корекции в Електронния регистър.

Не пропускайте: Агротехника Биопроизводство Зеленчукопроизводство Зърнопроизводство Лозарство и Винарство Овощарство Растениевъдство Растителна защита Технически култури

Продължавайки да използвате уебсайта, Вие приемате нашата Политика за използване на бисквитки Разбрах

Производство на продукция с ниско ниво на добавена стойност, основно зърно.

Подкастът „Храна за Европа“ е европейски подкаст Земеделие за храната, която консумираме, и за земеделските стопани, които я произвеждат.

Западащо животновъдство, овощарство и зелечукопроизводство

Report this wiki page