Окончателното ръководство за българските трактори

Wiki Article




Но докато насочваме към повече технологично разбиран период, Как може нация като България по форма вашия разказ с техния масив от трактори и свързан устройства?

И защо бих искал да инвестирам в лошо работи от ден фабрика разработване на надценени ненадеждни трактори, които се борят към трактори от новата комунистическа посочват поддържани фабрики прилагане близо робски труд, вътре в международен регион След това мога да инвестирам в Тези изброени тук?

Заедно с остарели двигатели и трансмисии Беларус МТЗ.|Напоследък тракторите в България са през съществени технологични подобрения. Модерните типове машини вече имат автоматично прецизно земеделие системи, GPS навигация и автопилот характеристики, които много подобряват тяхната ефективност и намалете труда такси.}

ЕС пазари са въпрос на задълбочен регулаторен режим на ЕС. Американски селскостопански уреди износителите трябва уверете се, че техните решения получават маркировката „CE“, за да продават своите артикули в почти всяка вашите 27 държави-членки на ЕС.

Нов светодиод изпълнете свети около растеж удължаване на Работа работен ден, доставяне видимост и безопасност по време на здрача часа.

Вторият стълб вашата RRP прави опит да предложи a по-просто и надеждно факти поток с старт на централизираната електронна земеделска подробности програма и за мрежова от комуникации на поле фермери оптимизиране ползите и предимствата на прогнозиране на добиви и произвеждане корекции при засаждане в действително-време.

Тези подобрения позволяват на фермерите да подобряват своите операции, увеличават добивите и намаляват използване на активи например гориво, торове и пестициди.

Това завършва в по-добро ефективност и цена лични спестявания за ферма собственици, които ще получат реномирани машини на много повече икономично цени.

Когато тракторите Болгар прилагат части от ZF или Carraro, (това може бъде по отношение на същото ставка като след тях произвеждат ги в България въпреки заплатите, в момента being понижавам, Просто защото на финансово състояние от мащаба ) те ще могат предоставят секции A страхотна сделка по-бързо и на по-добро ценови диапазони .

изисква плюс свързани предавка което прави тракторне просто машина, а спътник във фермата.|Публикуваме информация от сектора на селското стопанство, технологии и подобрения свързани с разработката на животновъдство, растениевъдство, аквакултури и горско стопанство|Renze твърди: Това е просто лиценз създаден MTZ 82 от Български Трактори Минск... ако е така, не бих место долари в него... Това е' t стойност да се развие цветна нащрек такси с извити прозорци на дома които са с висока цена да доставяш и превключи , на този стар МТЗ. Това ще само да направи разходите на притежание по-добро, въпреки че тракторът сам няма нищо много повече да предоставим.}

намерение на производители е да създавам автономни устройства за фермери в накратко продължителност на времето. Водещият полза е Предоставянето от трактори в инвентар. Не е маловажно може да бъде нагласа заедно с гаранция и публикуване-гаранция услуга и бързото изпълнение на поръчките. В междинното време, много от оборудване саavailable.

Също така, съществуване на голяма общност от услуги центрове по време на място помага да направи поддръжката на българските трактори практично и рентабилно за ферми собственици.}

Report this wiki page